• +31(0)13-203-5250
  • info@wim4you.nl
  • Veldhovenring 78,Tilburg, NL

Microsoft Azure is het Publieke Cloud platform van Microsoft, dat beschikbaar wordt gesteld vanuit een wereldwijd netwerk van data centers die door Microsoft worden beheerd. WIM4You heeft ervaring met de ontwikkeling, implementatie en hosting van applicaties en infrastructuur op Microsoft Azure.

Microsoft Azure is een breed inzetbaar Cloud Platform dat de mogelijkheid biedt om velerlei activiteiten naar de Cloud te brengen op het gebied van infrastructuur, gegevensopslag en development.

Het beschikt ook over een eigen Active Directory (gebruikersbeheer) dat kan worden gekoppeld aan uw eigen on-premise Active Directory. Zo hoeven gebruikers zich maar één keer aan te melden (single sign-on).

Microsoft Azure biedt een infrastructuur die u binnen enkele minuten kunt uitbreiden en aanpassen aan de wisselende behoeften van uw bedrijf. Hierdoor betaalt u alleen voor de capaciteit die u daadwerkelijk gebruikt. Ook voor gegevensopslag kan het platform eenvoudig worden gekoppelt aan uw bestaande (on-premise) infrastructuur, bijvoorbeeld voor het maken en herstellen van back-ups en voor archivering.

Ook voor ontwikkelen en testen van web applicaties en mobiele apps is Microsoft Azure een ideaal platform. Wij ontwikkelen toepassingen en implementeren deze zonder dat u de infrastructuur hoeft te beheren. Updates voor uw ontwikkelplatform en besturingssysteem worden automatisch geinstalleerd, zodat uw omgeving up-to-date blijft.